Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms i priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör i samarbete med speditörer som DSV, DB Schenker och Björkmans transport. 

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 10 arbetsdagar,  Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, vi brukar då höra av oss till Er. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Ej utlösta paket
Om vi skickar paket till Er som Ni ej löser ut så blir Ni debiterade en kostnad på 300 kr för frakt fram och tillbaka till oss.

 Större produkter

Större produkter levereras normalt sätt med DSV eller DHL  i hela Sverige. Då bilr det hemleverans till Er. Då aviseras du per telefon om leveransdag. De ringer dagen innan.  Leveransen sker på vardagar, normalt mellan kl. 08.00 och 21.00. Produkterna levereras till porten om du bor i lägenhet och fram till tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Observera att det är upp till speditören att föreslå tid för leverans och att tidsförslaget kommer att bestå av ett intervall om 3 timmar (exempelvis kl. 08.00–11.00).

 Mindre produkter

Mindre produkter, som till exempel: ljusstakar,krokar mm leveras till DHL eller Postens utlämningsställe. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer får du istället en brevavi som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta.

Hämta själv i butik

Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa speditörernas leveranstider kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik när det passar dig.
När du väljer Hämta själv i butik kan du betala det när du hämtar varan. Efter att din order plockar vi ihop din order och du får en orderbekräftelse. Vi finns ofta tillgängliga alla dagar men på vardagar under vintern så ring gärna innan. Lördag och söndag är det öppet i butiken 11-16.

En karta som hjälper dig att hitta vår butik.

 

Stor-Stockholm och Mälardalen 
För vissa paket med hemleverans använder vi i bland Björkmans transport för leverans. Vi skickar då ett mail till dig vilken dag vi har bokat utkörningen. Sedan ringer Björkmans transport  innan de kommer.